Mit és hogyan adhat?

Szinte bármilyen tárgyi adományt tudunk fogadni, aminek a hozzánk történő eljuttatása megoldható. Az adományokat Nyíregyházán át tudjuk venni személyesen, távolabbról érkező adományokat postai úton, vagy futárszolgálattal is eljuttathat hozzánk a felajánló.

A beérkező adományokat a már leírt módon két csoportra osztjuk. Építőanyagokat, bútorokat, egyéb tárgyakat, amelyeket közvetlenül tud hasznosítani a család, rögtön eljuttatjuk hozzájuk. Az egyéb tárgyakat lefotózzuk, és feltesszük ide az internetes adománybolt felületére. Ha több tárgy összegyűlt, és még nem sikerült értékesítenünk, terveink szerint egy-egy garázsvásár keretében értékesítjük, és a befolyt összegből az épp szükséges anyagokat (festék, vakoló, falazó, cement, stb.) megvásároljuk.

Tárgyi adományok esetében kérjük, hogy olyan tárgyakat juttassanak el hozzánk, amelyek jó állapotúak, használhatóak, vagy pl. bútorok esetében felújíthatóak. Önkénteseink, tagjaink ezeket a bútorokat a Varázsműhelyben felújítják, ha szükséges csiszolják, festik, lakkozzák, és így kerülnek új tulajdonosaikhoz.

Milyen tárgyakat, felajánlásokat várunk?

Tárgyadományok

- Bútorokat (szekrények, ágyak, konyhabútor, székek, asztalok, íróasztal, stb.)

- Textíliákat, függönyöket

- Működőképes háztartási eszközöket, gépeket

- Egyéb lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket, díszeket, eszközöket

- Gyerekjátékokat, könyveket

- Ékszereket, kiegészítőket

- Sportfelszerelési eszközöket

- Műszaki cikkeket

- Gyerek és babaholmikat

- Szerszámokat

- Kerámiákat, porcelánokat

És gyakorlatilag bármit, ami fellelhető egy háztartásban, és ami olyan állapotú, minőségű, hogy azt más is szívesen használná még.

Építőanyagok

Építőanyagokat (festék, faanyag, cement, mész, csempe, sóder, tégla, stb.) is várunk folyamatosan, ezek nem kerülnek értékesítésre, hanem közvetlenül a családoknál zajló felújítási munkákhoz használjuk fel.

Pénzadomány

Amennyiben pénzadománnyal szeretné segíteni a családok életkörülményeinek javítását, azt is hálásan fogadjuk. A felajánlásokat az alábbi számlaszámra várjuk:

Szabolcs Takarékszövetkezet

68800109-11089548

A megjegyzés rovatba kérjük, szíveskedjenek beírni: Varázsműhely

Hogyan juttathatja el hozzánk a felajánlását?

Nyíregyházán és vonzáskörzetében előzetes egyeztetést követően tagjaink, önkénteseink a megadott címről elszállítják a felajánlott tárgyakat.

Ha máshonnan szeretnének felajánlani, azt postai úton tudjuk fogadni, illetve szintén előzetes egyeztetést követően elképzelhető, hogy valaki segítségünkre tud lenni a szállításban.

Felajánlásokkal kapcsolatos egyeztetés, és bővebb információ kérhető:

Lencsés Brigitta

20/ 5 694 694

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagyon köszönjük mindenkinek a felajánlásokat a rászoruló családok nevében is!